Suspendare 4 ani pentru Paul Pogba după Testul Antidoping

Parchetul antidoping italian cere o suspendare de 4 ani pentru Paul Pogba, depistat pozitiv la testosteron în timpul unui meci al lui Juventus. Campion mondial în 2018, situația sa ridică semne de întrebare în lumea fotbalului.

Vai, asta chiar e o veste neașteptată despre Paul Pogba! Suspendare de 4 ani, pare destul de serios. Păcat că a picat testul antidoping cu testosteron în august, mai ales că e un campion mondial din 2018 cu Franța.

Și a fost la meciul cu Udinese din Serie A, dar nu a jucat. Cam ciudat. De la data de 11 septembrie nu mai are voie să se antreneze cu Juventus. Asta chiar e o lovitură pentru echipă, având în vedere experiența și calitățile lui Pogba pe teren.

Știai că Pogba a jucat și la Manchester United și Juventus, de-a lungul carierei sale? Deci e destul de cunoscut pe plan internațional. La 30 de ani, chiar pe 15 iunie 2023, cota lui de piață era de 15 milioane de euro.

Să vedem cum evoluează situația, poate mai apar detalii care să explice sau să schimbe lucrurile. E trist să vezi că un jucător atât de talentat are parte de asemenea probleme.

Articole asemănătoare