Naționala U19 de Fotbal a României Se Pregătește de Bătălia din Turul de Elită Euro 2024

Echipa U19 a României intră în lupta decisivă pentru calificarea la Euro 2024, având ca adversari puternici Turcia, Germania și Croația. Meciurile vor avea loc între 18-26 martie 2024, iar toate câștigătoarele Grupelor de Elită se vor califica la turneul final.

Super interesant! Naționala U19 de fotbal a României se pregătește pentru un tur de forță în Turul de Elită, unde vor avea parte de niște adversari de zile mari. Ei vor întâlni Germania, Croația și Turcia, o companie destul de serioasă.

Turcia a impresionat, câștigând grupa de calificare cu trei victorii din trei meciuri împotriva Lituaniei, Greciei și Belarusului. Germania nu s-a lăsat mai prejos, obținând calificarea cu două victorii și o remiză într-o grupă cu Macedonia de Nord, Polonia și Kazahstan. Croația a terminat pe locul doi într-o grupă echilibrată cu Israel, unde ambele echipe au acumulat câte 7 puncte. În grupă au mai fost și Insulele Feroe și Armenia.

Perioada meciurilor din Turul de Elită este 18-26 martie 2024, iar gazda mini-turneului încă nu este stabilită. Cu siguranță va fi o competiție palpitantă!

Mă bucur să văd că și România se implică în această competiție. Euro 2024 se anunță a fi o provocare mare, iar faptul că se vor califica toate câștigătoarele Grupelor de Elită face totul și mai interesant. Având în vedere că turneul final U19 din 2025 va fi găzduit de România, sper să vedem echipa noastră avansând și acolo.

Succes băieților noștri din echipa U19! Să aducem acasă calificarea la Euro 2024 și să facem o figură frumoasă pe terenul de fotbal!

Articole asemănătoare