Shaun Murphy Face Istorie: Primul 147 la Snooker Shoot Out

Shaun Murphy scrie istorie în snooker, realizând primul break maxim (147) la competiția Snooker Shoot Out din Swansea. Un joc captivant și reguli unice aduc excitare în lumea snookerului.

Wow, asta e o veste senzațională în lumea snookerului! Shaun Murphy a făcut istorie la Shoot Out, reușind primul break maxim (147) în acest format de joc.

A învins pe Bulcsu Revesz cu un scor impresionant de 147-0. E ca și cum a arătat magiciania lui pe masă! Asta îl califică direct în turul al doilea la competiția din Swansea, unde îl așteaptă Dominic Dale.

E interesant faptul că e al optulea break maxim din cariera lui Murphy, dar ăsta e unul cu totul special, având în vedere regulile unice din Shoot Out.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se descurcă în următorul meci împotriva lui Dominic Dale. Când te uiți la clasament, vezi că Murphy e pe locul 7 în lume, iar Dale e pe 55. Dar, în snooker, niciodată să nu subestimezi un adversar!

Și cum să nu vorbim despre premii? Câștigătorul va pleca acasă cu un cec impresionant de £50.000, în timp ce finalistul va obține £20.000. E o adevărată provocare, dar și o oportunitate frumoasă pentru jucători să-și etaleze talentul și să câștige măcar un pic din această sumă de bani.

Și înainte să uităm, regulile acestei competiții sunt destul de interesante – un singur frame, cu o durată maximă de 10 minute. Primele cinci minute sunt destul de relaxate, dar după aceea, jucătorii au doar 10 secunde pentru a lovi bila albă. Așa că trebuie să fie rapidi și preciși.

Ronnie O’Sullivan încă domină topul celor mai multe break-uri maxime din carieră, cu 15, iar ultimul lui a fost în 2018. Dar e captivant să vezi cum jucători precum Shaun Murphy își fac loc în această listă impresionantă!

Să vedem ce surprize mai aduce Snooker Shoot Out în continuare!

Articole asemănătoare