Sorana Cîrstea Uimește la US Open: Victorie de Poveste împotriva lui Rybakina

Sorana Cîrstea uimește la US Open, obținând o victorie epică împotriva lui Elena Rybakina. Cu un meci plin de suspans și un tiebreak tensionat, Cîrstea avansează în optimile competiției, unde o așteaptă Belinda Bencic. Parcursul excelent al româncei în acest turneu demonstrează determinarea și talentul ei în tenisul de top.

Sorana Cîrstea a obținut o victorie istorică la US Open, dovedindu-și calitățile de luptătoare. Cu o clasare la numărul 30 în lume, românca a învins-o pe Elena Rybakina într-un meci epic care a durat 2 ore și 49 de minute. Această performanță o propulsează pe Cîrstea în optimile de finală ale competiției, unde o va întâlni pe Belinda Bencic.

Un Meci Plin de Suspans

Sorana Cîrstea a depășit așteptările în acest meci contra Elenei Rybakina. A început puternic, reușind să facă un break în setul inaugural, dominând cu serviciul ei extraordinar. Cu un impresionant procent de 94% la punctele câștigate cu primul serviciu, Cîrstea a dictat ritmul jocului.

O Rivalitate Incitantă

Setul doi a continuat în același ton, cu Cîrstea reușind un break rapid. Rybakina a dat însă replică imediat, readucând echilibrul pe tabelă. A fost un set extrem de disputat, cu ambele jucătoare reușind să-și păstreze serviciul, chiar dacă Cîrstea a avut de-a face cu câteva mingi de break în gameul 6.

Decis în Tiebreak

Finalul setului a adus cu el o tensiune extraordinară. La scorul de 6-5 pentru Rybakina, Cîrstea a salvat două mingi de set, dar jucătoarea din Kazahstan a reușit să câștige tiebreakul cu 8-6, după o oră și 17 minute de luptă.

Sorana Cîrstea – În Formă Excelentă

Setul decisiv a început bine pentru Cîrstea, care a luat conducerea cu 2-0. Deși Rybakina a reușit un break rapid pentru a reveni în joc, Cîrstea a rămas puternică și a obținut victoria finală cu scorul de 4-1. După meci, Sorana Cîrstea a declarat: „Joc de mulți ani, dar niciodată în fața unui public atât de frumos. Știu că e miezul nopții, dar vă mulțumesc. Am pierdut de 2 ori în fața ei, dar am jucat excepțional. Este un moment incredibil pentru mine. Toată lumea joacă bine la acest nivel și eu cred în mine. Rybakina este o jucătoare minunată, dar este săptămâna mea. Este un loc magic pentru mine. Energia din arenă este tot ce am nevoie.”

SORANA CÎRSTEA, PARCURS EXCEPȚIONAL LA US OPEN 2023

Sorana Cîrstea a strălucit pe terenul de la US Open în acest an. Până în acest meci, nu pierduse niciun set în turneu, trecând cu ușurință de adversarele sale. Cu o servire excelentă și o abordare puternică, Cîrstea a demonstrat că este în formă maximă.

Următoarea Provocare

Următoarea provocare pentru Sorana Cîrstea este Belinda Bencic, o altă jucătoare talentată. Cu această performanță remarcabilă la US Open, Cîrstea speră să ajungă în sferturile de finală la un turneu de Grand Slam pentru prima dată în ultimii 14 ani. Fanii tenisului sunt nerăbdători să vadă cum va evolua Cîrstea în următoarea etapă a competiției.

Această victorie a Soranei Cîrstea demonstrează încă o dată talentul și determinarea ei în lumea tenisului. Cu un joc puternic și o atitudine pozitivă, românca continuă să cucerească inimile fanilor și să se impună în competițiile de top.

Articole asemănătoare