Selena Gomez Confirmă Relația cu Benny Blanco: Detalii și Declarații de Dragoste

Selena Gomez a confirmat că este într-o relație cu Benny Blanco, prietenul lui Justin Bieber. Declarații sincere și postări pe Instagram au stârnit zvonuri, iar fanii sunt curioși despre această nouă poveste de dragoste.

Pare că Selena Gomez a confirmat că are o relație cu Benny Blanco, care întâmplător e și prieten și coleg cu fostul ei iubit, Justin Bieber. Păi, cum s-a întâmplat asta? Ei bine, există niște zvonuri care au început pe contul Popfaction și apoi au primit și o „confirmare” de la Selena însăși într-un comentariu cu „Facts”. E așa un fel de „da, asta se întâmplă” din partea ei.

Fanii mai observatori au făcut capturi de ecran care arată că pe Instagram-ul lui Selena au apărut poze și mesaje care sugerează povestea de dragoste dintre ea și Benny. Într-un comentariu, Selena spune că Benny e „absolut totul” pentru ea și că el este „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată”. Pare destul de îndrăgostită, nu-i așa?

Și ca să fie sigură că lumea înțelege, Selena a mai spus că Benny este mai bun decât oricine cu care a fost vreodată și că asta e cea mai fericită perioadă din viața ei. Și pentru cei care încearcă să o critice pentru alegerile ei în dragoste, ea a fost destul de hotărâtă și le-a spus să-și vadă de treabă și să nu-i ghideze viața cu vorbele lor.

Pe lângă toate astea, a mai postat o poză cu un inel cu diamante, pe care scrie litera „B”. Hmm, cred că e clar că litera asta nu e pentru Bieber. Cred că e pentru Benny. Ce părere ai?

Cât despre cum s-au cunoscut cei doi, au lucrat împreună la o piesă în 2021, „I Can’t Get Enough”, și de atunci au rămas apropiați. Selena a mai făcut comentarii sub postările lui Benny și chiar a distribuit pe Instagram Story o postare a lui, numindu-l „unul dintre favoriții ei”. Păi, asta sună a început de relație, nu-i așa?

Să vedem cum evoluează lucrurile între Selena și Benny. Poate că au găsit fericirea împreună!

Articole asemănătoare