Fortnite și Lego Colaborează: Un Mod de Joc cu Cărămizi Lego

Fortnite și Lego aduc un mod de joc nou, combinând universul Fortnite cu cărămizile Lego. Inspirat din Minecraft, modul oferă o experiență de crafting distractivă. Jocul se adresează diversei categorii de vârstă, evidențiind preocuparea pentru siguranța copiilor.

Auzi, știi ce e senzațional? Fortnite și Lego s-au luat la trântă într-o colaborare și au făcut un mod de joc nou-nouț în care poți face crafting cu cărămizi Lego. Ce idee, nu? Parcă au băgat și un pic de Minecraft în oală, cu tot cu construcții și blocuri Lego.

Așa că, când te plictisești să tragi în alții în modul clasic battle royale, poți să te apuci de construit cu cărămizile Lego în Fortnite. Imaginile din joc arată că lumea s-a transformat complet, cu chestii Lego peste tot. De la construcții la personaje, totul e bazat pe Lego. Ba chiar se văd momente inspirate din Minecraft, cum ar fi construirea unui gard în jurul oilor sau tăiatul copacilor pentru a construi chestii.

Și să știi că nu e doar un moft. Oamenii de la Fortnite, adică Epic Games, vor să cucerească și mai mulți jucători. Vor să atragă atenția nu doar copiilor, ci și adolescenților și adulților. Și cred că o colaborare cu Lego le va deschide porțile către o varietate largă de public.

Epic Games a făcut și niște controale parentale și caracteristici de siguranță online, ca să fie siguri că jocul e potrivit și pentru cei mici. Le-au dat părinților putere să decidă ce conținut vor vedea micuții lor. De exemplu, modul Lego din Fortnite e clasificat E10+, adică pentru toată lumea de la 10 ani în sus.

Și, bineînțeles, să nu uităm că Fortnite a mai primit câteva critici, mai ales de la prințul Harry, care zicea că jocul ăsta e făcut să creeze dependență. Dar unii spun că astfel de critici sunt mai mult la adresa jocurilor video în general.

Acum rămâne de văzut cum va fi primită treaba asta cu Lego în Fortnite. Dar, știi, în lumea jocurilor, mereu e loc pentru surprize. Așa că, hai să vedem ce urmează și ce idei noi vor mai scoate din mâneca lor până în 2024. Poate ne așteaptă și alte jocuri interesante pe platforma Fortnite.

Articole asemănătoare