Prăjitură cu Ciocolată și Nucă de Cocos Gata în 15 Minute: Deliciul Rapid

Descoperă cum să prepari o prăjitură cu ciocolată și nucă de cocos gata în doar 15 minute. O rețetă simplă și delicioasă pentru a satisface pofta de dulce rapid. Perfectă pentru orice ocazie!

Dacă ești în căutarea unei rețete de prăjitură delicioasă, dar ai puțin timp la dispoziție, ai ajuns în locul potrivit. Cu ajutorul acestei rețete, vei putea să prepari o prăjitură cu ciocolată și nucă de cocos gata în doar 15 minute. Da, ai auzit bine! Vei surprinde cu siguranță familia și prietenii cu gustul său excepțional, iar ei nu își vor da seama că ai petrecut atât de puțin timp în bucătărie.

Ingrediente:

 • 200g biscuiți cu ciocolată
 • 100g ciocolată neagră
 • 100g unt
 • 100g nucă de cocos rasă
 • 200ml lapte condensat

Instrucțiuni:

 1. Mărunțește biscuiții: Pune biscuiții într-o pungă de plastic și sfărâmă-i cu ajutorul unui sucitor. Ai grijă să nu-i reduci la pudră complet, ci să rămână bucățele mici pentru o textură mai interesantă.
 2. Topirea ciocolatei: Topește ciocolata neagră și untul într-un castron rezistent la căldură, fie la microunde în intervale scurte, fie pe baie de abur. Amestecă până obții un amestec omogen.
 3. Adăugarea nucii de cocos: După ce amestecul de ciocolată și unt s-a răcit puțin, adaugă nucă de cocos rasă și amestecă bine.
 4. Combină biscuiții: Adaugă biscuiții mărunțiți în amestecul de ciocolată și nucă de cocos și amestecă până obții o masă omogenă.
 5. Adaugă laptele condensat: Turnează laptele condensat peste amestec și amestecă bine. Acesta va adăuga dulceață și va lega ingredientele.
 6. Formarea prăjiturii: Pune hârtie de copt într-o tavă sau formă de prăjituri. Toarnă amestecul în tavă și nivelează-l cu o spatulă.
 7. Refrigerare: Pune prăjitura la frigider pentru aproximativ 2-3 ore sau până când se întărește bine.
 8. Tăierea și servirea: După ce prăjitura s-a răcit și întărit, taie-o în bucăți pătrate sau dreptunghiulare. Poți presăra și nucă de cocos rasă sau fulgi de ciocolată deasupra pentru un aspect mai apetisant.

Așadar, iată rețeta noastră simplă și rapidă pentru o prăjitură cu ciocolată și nucă de cocos gata în 15 minute. Este o opțiune excelentă pentru o gustare delicioasă sau pentru a răsfăța musafirii neprevăzuți. Cu puțin efort și timp, poți crea o prăjitură cu adevărat delicioasă, care va impresiona cu siguranță pe toată lumea. Buon appetit!

Articole asemănătoare