Cioloș, un ecou al disperării pentru măsurile fiscale: Sacrificăm clasa de mijloc. Politica nu e bătaie de joc!

Nu putem sacrifica clasa de mijloc pentru câștiguri politice. E timpul pentru decizii corecte și strategii reale pentru binele României! #Economie #Responsabilitate #DeciziiCorecte #CioloșPentruRomânia

Guvernul PSD pare să ignore realitățile economice și să lovească din nou în clasa de mijloc, susține Dacian Cioloș, europarlamentarul REPER. Cu un ton ferm și încărcat de emoție, Cioloș atrage atenția că nu se pot lua decizii într-un mod neprofesionist, la televizor sau în șprițuri cu colegii de partid. Este timpul pentru politici responsabile!

„De 30 de ani, sistemul fiscal a fost o abrambureală în care angajații au fost umiliți și neplătiți corespunzător. Guvernul lui Ciolacu adaugă încă o greșeală economică tipică PSD. În loc să găsească soluții durabile și predictibile, alege să majoreze taxele și să înjumătățească și mai mult clasa de mijloc, deja fragilă și vulnerabilă. E greu să înțelegi mecanismele complexe ale economiei, dar este inacceptabil să joci cu destinele oamenilor doar pentru câștiguri electorale”, a scris Cioloș pe Facebook, arătându-și indignarea.

Un guvern responsabil ar fi construit cu grijă viitorul țării. „Marcel Ciolacu nu ar fi trebuit să atingă taxele, clasa de mijloc sau antreprenorii. Un guvern responsabil, condus de un premier preocupat de binele României, și-ar fi propus o strategie economică pe termen lung. Ar fi abordat cu încredere problemele fiscale, sistemul de asigurări sociale și pensiile, având în vedere demografia, mobilitatea și dezvoltarea locală, visând mereu la predictibilitate”, a subliniat fostul prim-ministru.

Dacian Cioloș a adăugat că țara nu poate fi condusă ca un joc de partid. „Deciziile importante nu se iau în fața televizorului sau în șprițuri cu colegii nepregătiți. Ne aflăm aici pentru că PSD nu este la prima încercare a unui Ciolacu, numele lor s-a schimbat de-a lungul anilor, dar impostura lor durează de la începuturile democrației în România și până în prezent”, a conchis Cioloș, transmițând un apel la responsabilitate.

Articole asemănătoare