Victorie în Instanță: Andrew Tate, Eliberat După 10 Luni de Arest la Domiciliu!

După 10 luni. 3 în închisoare, 7 acasă. După 15 milioane de euro de sechestru de bunuri. După o punere sub acuzare bazată pe nimic. Dosarul a fost transmis unui judecător care l-a considerat slab și circumstanțial. Am fost eliberat din arestul la domiciliu, dar trebuie să rămân în România. Acum.” – Andrew Tate

Andrew Tate, eliberat din arestul la domiciliu: „După 10 luni de luptă, am obținut dreptatea”

După o perioadă tensionată de 10 luni, Andrew Tate și fratele său, Tristan Tate, au primit o veste așteptată cu sufletul la gură: sunt eliberați din arestul la domiciliu. Decizia curții de apel a readus zâmbetul pe chipurile lor și a dat naștere primului mesaj public din partea lui Andrew Tate.

Andrew Tate a ales să împărtășească bucuria sa cu lumea printr-o postare pe rețeaua de socializare X. În mesajul său, el a reliefat parcursul dificil prin care a trecut: „După 10 luni. 3 în închisoare, 7 acasă. După 15 milioane de euro de sechestru de bunuri. După o punere sub acuzare bazată pe nimic. Dosarul a fost transmis unui judecător care l-a considerat slab și circumstanțial. Am fost eliberat din arestul la domiciliu, dar trebuie să rămân în România. Acum.”

Andrew Tate, cunoscut și pentru convertirea sa la islam, și-a încheiat mesajul cu o notă profundă de recunoștință: „toate mulțumirile și laudele fie pentru Allah”.

Cu toate că sunt eliberați din arestul la domiciliu, frații Tate nu sunt complet liberi să își reia viețile ca înainte. Ei sunt obligați de instanță să rămână în București și Ilfov, respectând mai multe condiții pentru a asigura respectarea legii și a prevenirii oricăror încălcări.

Articole asemănătoare