Turkish Airlines Explorează Noi Destinații în România

Turkish Airlines, lider în zborurile wide-body, analizează posibile noi destinații în afara Bucureștiului, Clujului și Constanței. Cu o creștere impresionantă și planuri ambitioase, compania turcă devine o forță majoră în industria aviatică românească.

Sursa foto: travelandleisure.com

Pare a fi o veste interesantă despre Turkish Airlines și expansiunea lor în România. Ei bine, cu toate aceste zboruri și pasageri care aleg serviciile lor, se pare că România joacă un rol important în afacerea lor.

Este destul de fain că se gândesc să adauge noi destinații aici. Vicepreședintele lor, Sedat Orman, pare entuziasmat și spune că se uită și la alte aeroporturi din țară pentru posibile noi rute. Asta înseamnă că ar putea fi mai multe opțiuni pentru cei care doresc să călătorească cu Turkish Airlines.

Și wow, cifrele lor sunt impresionante! Cu o creștere de 2,3 ori mai mare decât media concurenților lor, pare că se descurcă foarte bine. 85 de milioane de pasageri în 2023 sunt cu siguranță un număr impresionant.

Și nu știam că Turkish Airlines are a doua cea mai mare rețea de destinații. Cu zboruri către 129 de țări și 340 de orașe, asta e o acoperire destul de mare. Pare că preferințele pentru destinații exotice și chiar către Statele Unite ale Americii sunt destul de populare printre pasagerii lor din București.

Și ideea că au propriii angajați în România și în toate cele 129 de țări în care operează sună ca un avantaj mare. Cred că cunoașterea detaliată a nevoilor și preferințelor clienților face o mare diferență.

Și, bineînțeles, cu facilitățile de la noul aeroport din Istanbul, cum ar fi cazarea gratuită și tururile în oraș pentru cei cu escală mai mare, pare că se străduiesc să ofere o experiență cât mai plăcută clienților lor.

Interesant și faptul că au un plan ambițios de a crește flota cu 87% până în 2032. Asta înseamnă mai multe opțiuni pentru călători în viitor.

Vom vedea cum evoluează lucrurile și dacă vor anunța cu adevărat noi destinații în curând. Până atunci, hai să vedem încotro ne va duce acest zbor al știrilor despre Turkish Airlines în România!

Articole asemănătoare