RetuRO Deschide Magazin Online Pentru Accesorii SGR

RetuRO, administratorul Sistemului Garanție-Returnare, a inaugurat magazinul online pentru comercianți. Accesoriile esențiale pentru colectarea ambalajelor SGR sunt acum la un click distanță. Manualul SGR, disponibil pe site, furnizează informații cruciale. O oportunitate pentru comercianți să contribuie la sustenabilitate!

Salutare! Ești la curent cu noutățile? RetuRO tocmai a lansat magazinul online pentru comercianți, unde pot găsi tot ce au nevoie pentru organizarea punctelor de colectare a ambalajelor marcate cu logo-ul SGR. Și, să știi, manualul SGR este deja disponibil!

Așa că, dacă ești comerciant și vrei să fii în pas cu Sistemul Garanție-Returnare, poți intra pe contul tău de utilizator de pe platforma RetuRO și să dai o comandă pentru accesoriile necesare. Bonus: primești un set gratuit de accesorii de colectare, atât pentru varianta manuală, cât și pentru cea automată, dacă ai semnat deja contractul cu RetuRO. Comanda se face direct din magazinul online.

Important de știut: pentru a pregăti punctele de returnare, comercianții ar trebui să cumpere accesoriile doar din magazinul online RetuRO. E bine să arunci o privire în catalogul detaliat de produse de acolo înainte să plasezi comanda.

Și, pentru că informația e cheia, RetuRO îi îndeamnă pe comercianți să arunce un ochi pe manualul SGR disponibil pe site. Acolo găsești tot ce trebuie să știi despre Sistemul de Garanție-Returnare: cadrul legal, cum recunoști ambalajele, circuitul lor în sistem, și multe altele. E practic ghidul complet pentru implementarea SGR.

Ah, și un detaliu fain: manualul și alte informații utile le poți descărca de aici: https://returosgr.ro/documente-comercianti. E pe site-ul RetuRO, la secțiunea dedicată comercianților.

Și pentru că ne place transparența, să știi că RetuRO e o companie not for profit. Asta înseamnă că orice profit obținut din colectarea ambalajelor se reinvestește exclusiv în dezvoltarea SGR. Compania a fost înființată de un consorțiu de acționari privați și publici, cu un scop clar: să contribuie la dezvoltarea durabilă a României prin gestionarea responsabilă a deșeurilor de ambalaje.

Deci, dacă ești comerciant și vrei să fii parte din această poveste a sustenabilității, RetuRO e aici pentru tine! 😊🌿

Articole asemănătoare