Netflix Face Istorie: Rafael Nadal vs. Carlos Alcaraz în Primul Meci Live

Netflix surprinde fanii tenisului cu primul său eveniment live, „The Netflix Slam,” prezentând un meci epic dintre Rafael Nadal și Carlos Alcaraz în martie 2024.

Sursa foto: pixabay.com

Netflix aduce o veste senzațională pentru fanii tenisului: pentru prima oară în istoria platformei, va transmite live un meci demonstrativ dintre Rafael Nadal și Carlos Alcaraz în luna martie 2024. Această mișcare reprezintă un moment de cotitură pentru Netflix, marcând debutul în transmiterea evenimentelor sportive în direct.

The Netflix Slam: Duelul Epic dintre Rafael Nadal și Carlos Alcaraz

În cadrul următorului său eveniment sportiv live, intitulat „The Netflix Slam,” Netflix pune în scenă un spectacol impresionant. Rafael Nadal, câștigător a 22 de titluri de Grand Slam la simplu masculin, se va confrunta cu colegul său spaniol Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ special de tenis. Evenimentul va avea loc la Michelob ULTRA Arena de la Mandalay Bay Resort and Casino, fiind programat pentru duminică, 3 martie 2024, la ora 12:00 PST / 21:00 CET.

Gazda acestui eveniment de excepție este MGM Resorts International, iar transmisiunea va fi disponibilă în mod dual pentru audiența vorbitoare de limbă engleză și spaniolă. Detalii suplimentare despre jucători și meciuri adiționale vor fi dezvăluite în curând.

Rafael Nadal exprimă entuziasmul său în legătură cu această experiență unică: „Sunt foarte entuziasmat de prima mea vizită în Las Vegas, unul dintre cele mai emblematice și distractive orașe din lume. Sunt, de asemenea, foarte încântat să joc cu compatriotul meu Carlos Alcaraz. Sunt sigur că va fi o seară fantastică de tenis.”

Carlos Alcaraz, campion la U.S. Open și Wimbledon, adaugă: „Sunt onorat și foarte fericit să împart terenul cu Rafa în Las Vegas. Este un mare jucător din toate timpurile, iar recordurile și realizările sale vorbesc de la sine. Rafa este, de asemenea, unul dintre cei mai simpatici băieți din circuit, și abia aștept meciul nostru din 3 martie.”

Această inovație a Netflix reprezintă nu doar un pas semnificativ în lumea sportului transmis online, ci și o oportunitate de a aduce un spectacol de top în casele fanilor, consolidând poziția platformei ca lider în furnizarea de conținut diversificat și captivant.

Articole asemănătoare