Netflix Dezvăluie Cele Mai Urmărite Seriale – Raportul de Angajament

Netflix a publicat primul raport de angajament, evidențiind liderul incontestabil, „The Night Agent: Season 1”, cu peste 812 milioane de ore de vizionare. Raportul dezvăluie topul serialelor apreciate și promite actualizări semestriale.

Sursa foto: pixabay.com

Netflix a dat publicității primul raport despre cât de bine performează serialele lor. E grozav că ne oferă mai multe detalii despre ce urmărim cu toții.

Deci, în fruntea listei se află „The Night Agent: Season 1”, cu peste 812.1 milioane de ore de vizionare! E clar că a captivat publicul într-un mod mare. Apoi, vin și altele, precum „Ginny & Georgia” cu 665.1 milioane de ore și „The Glory” cu 622.8 milioane de ore. Pare că lumea chiar se bucură de diversitatea conținutului oferit de Netflix.

E interesant că au decis să facă acest raport și să îl numească „Engagement Report”. Îmi place că vor să împărtășească cu noi, telespectatorii, ce urmărim în număr atât de mare de ore. Se pare că vor face astfel de rapoarte de două ori pe an, deci vom avea mereu informații proaspete.

Mă întreb ce alte surprize ne rezervă Netflix pe viitor și ce seriale sau filme vor cuceri inimile noastre! Tu ai văzut vreunul dintre aceste seriale menționate în top?

Articole asemănătoare