Renault Anunță Transformări Masive în Producția Auto până în 2027

Renault se lansează într-un plan ambițios de reducere a costurilor de producție cu 30% pentru mașinile termice și 50% pentru cele electrice până în 2027. Metaverse-ul industrial și introducerea a opt modele noi reflectă angajamentul pentru inovație și eficiență.

Bună! Pare că Renault are planuri mari pentru viitorul lor. Au lansat un plan de transformare a sistemului lor industrial pentru a reduce costurile de producție. Asta înseamnă că vor să facă mașinile mai eficient și mai ieftin până în 2027.

Ei vor să reducă costurile cu 30% pentru mașinile obișnuite și cu 50% pentru cele electrice. Și asta nu e tot, vor să scurteze timpul de dezvoltare a mașinilor de la trei la doi ani. Asta înseamnă că vom vedea mașini noi mai repede pe șosele.

Interesant este că se bazează pe ceva numit „Industrial Metaverse”. Sună futurist, nu? Este o idee care îi ajută să reinventeze modul în care produc mașinile. Se pare că acest „Metaverse” a adus deja economii de 270 de milioane de euro în 2023, prin îmbunătățirea întreținerii instalațiilor.

Și apropo, vor să aducă în fabrici opt modele noi de la Renault. În Brazilia și Turcia, vor face patru modele noi până în 2027. Asta înseamnă mai multe opțiuni pentru noi când vine vorba de alegerea unei mașini Renault.

Păi, să vedem cum vor evolua lucrurile. Poate că vom vedea și mai multe mașini inovatoare pe șosele în viitorul apropiat!

Articole asemănătoare