Meta Implementează Criptare End-to-End Implicită pe Facebook și Messenger

Meta aduce criptarea end-to-end implicită pentru conversațiile de pe Facebook și Messenger, sporind securitatea utilizatorilor. În Europa, aceasta vine după introducerea abonamentelor plătite. Îmbunătățiri constante pentru o experiență online mai sigură și mai controlată.

Hei! E super interesant! Deci, Meta, compania din spatele Facebook și Messenger, tocmai a făcut o schimbare mare! Au spus că încep să folosească criptarea end-to-end pentru toate conversațiile și apelurile personale pe Messenger și Facebook. Ce înseamnă asta? Ei bine, acum, mesajele tale vor fi criptate în așa fel încât doar tu și persoana cu care vorbești să le puteți citi. Este ca un secret doar pentru voi doi!

Și partea faină? Nu trebuie să faci nimic, pentru că criptarea end-to-end va fi activată automat. Dar poate dura puțin până când toate conturile Messenger vor fi actualizate cu acest lucru.

Meta spune că asta face ca conversațiile să fie mai sigure împotriva hackerilor și a oamenilor răi care încearcă să facă probleme. Și asta nu e tot! În Europa, aceasta este a doua schimbare importantă pentru utilizatori în ultimele luni. În octombrie, au anunțat că vor introduce abonamente cu plată pentru a se potrivi regulilor Uniunii Europene. Dar, aparent, autoritățile europene nu au fost prea încântate și au zis că vor discuta asta în instanță.

Pare că Meta se străduiește să aducă mai multă siguranță și poate și mai mult control pentru utilizatori. Cum vezi tu toate aceste schimbări?

Articole asemănătoare