Ghidul suprem al ținutelor de iarnă pentru bărbați 2024

Descoperă cele mai recente tendințe în modă pentru bărbați pentru iarna din 2024, inclusiv recomandări pentru culori, combinații de piese cheie și ținute de afaceri sau casual. Obțineți inspirație pentru garderoba dvs. de iarnă cu acest ghid complet.

Stăpânește răceala: Ghidul suprem al ținutelor de iarnă pentru bărbați pentru 2024

Iarna este aici și știi ce înseamnă asta: E timpul să vă modernizați garderoba cu cele mai noi modele ale sezonului. Fie că înfrunți zăpada sau navighezi prin peisajul urban răcoros, vei dori să o faci cu stil. Așadar, haideți să răspundem la marea întrebare: Ce poartă bărbații iarna?

Care este ținuta de iarnă?

S-au dus zilele în care ținutele de iarnă însemnau pur și simplu să te îmbraci într-un amalgam de haine. Astăzi, ansamblul de iarnă este un amestec perfect de căldură și stil. De la puloverele confortabile Kiton la paltoanele versatile Cesare Attolini, opțiunile sunt infinite.

Piese cheie de iarnă

Cesare Attolini Palton din cașmir albastru închis cu blană de raton Cesare Attolini Palton bej din lână de oaie Cesare Attolini Palton din lână de oaie albastru Cesare Attolini Palton bej din cașmir cu guler din blană de nurcă bej
€4.790,00 €2.925,00 €2.925,00 €4.705,00
 • Paltoane: Paltoane, parka și paltoane de lână
 • Partea de jos: Blugi, pantaloni de gală și chinos
 • Partea de sus: Pulovere, hanorace cu glugă și cămăși de flanelă
 • Încălțăminte: Cizme, pantofi din piele și adidași
 • Accesorii: Eșarfe, pălării și mănuși

Cum se poartă hainele de iarnă pentru bărbați?

A crea o ținută de iarnă este ca și cum ai găti o masă grozavă – ai nevoie de ingredientele potrivite în proporțiile potrivite. Un costum Cesare Attolini așezat sub un palton Kired este o combinație perfectă pentru întâlnirile de afaceri. Pentru o întâlnire casual, gândește-te la blugii Kiton asortați cu adidași Premiata.

Vă întrebați cum să vă îmbunătățiți ținuta de iarnă? Consultați Ideile noastre de ținute business casual de iarnă cu branduri italiene.

Blugi Kiton din bumbac albastru Ea Jeans Blugi Kiton din bumbac albastru Ea Jeans Blugi Kiton din bumbac albastru Ea Jeans Blugi Kiton gri închis
€815,00 €815,00 €815,00 €795,00
 • Ocazie: Ideal Outfit
 • Afaceri: Costum + Palton
 • Casual: Blugi + Pulover
 • Întâlnire de noapte: Pantaloni / rochie + Blazer
 • În aer liber: Trening + adidași

Care sunt culorile de iarnă pentru bărbați?

Iarna necesită o paletă care să completeze mediul înconjurător. Gândiți-vă la nuanțe de gri, albastru intens și maro bogat. Aceste culori nu numai că arată grozav, dar dau și un semn de recunoaștere a esteticii sezonului. De exemplu, un Blazer Sartorio Napoli în gri cărbune este o piesă atemporală.

Sartorio Napoli Pulover din bumbac negru Ediție specială Sartorio Napoli Tricou negru din bumbac Ediție specială Sartorio Napoli albastru marin din bumbac Ediție specială Sartorio Napoli Palton din lână virgină albastră
€220,00 €125,00 €125,00 €330,00

Vrei să afli mai multe despre teoria culorilor în modă? Aflați de ce Kiton este cel mai bun dintre cei mai buni.

Ce poartă bărbații de afaceri iarna?

Îmbrăcămintea de afaceri în timpul iernii nu trebuie să fie plictisitoare. Ridicați-vă look-ul de birou cu un palton Marco Pescarolo peste un costum impecabil. Schimbați pantofii obișnuiți de ținută cu adidași Santoni pentru un strop de aer casual.

 • Costum: Optați pentru tonuri mai închise.
 • Palton: Rămâneți la paltoane clasice.
 • Pantofi: Cizme din piele sau adidași de înaltă calitate.
 • Accesorii: Mănuși din piele și o eșarfă din lână.

Pentru mai multe informații despre ținutele de afaceri, scufundați-vă în Ghidul nostru final pentru Business Professional.

Cum te îmbraci casual pe timp de iarnă?

Casual nu înseamnă neglijență. O pereche de blugi KNT și un pulover Fioroni pot fi alegerea ta pentru un look relaxat. Finisează-le cu cizme Timberland și ești gata de plecare.

Pentru cele mai recente tendințe în materie de adidași, consultă The Trendiest Sneakers for 2023.

Pot purta tricouri iarna?

Sigur că da! Doar suprapune-l cu un cardigan Gran Sasso și vei obține un look chic fără efort.

Articole asemănătoare